Skip to content

A HUSZÁR AKADÉMIA

REFORMÁTUS ISKOLÁNKBAN

1

PÁLYÁZAT

Nemzetközi Tehetségfejlesztő Program 2023/24 keretében iskolánk pályázat útján nyert egy rajzoktató napot 3 milllió Ft értékben, 35 tehetséges, rajzolni vágyó tanulónk számára, a Huszár Arts Academy jóvoltából.

Az akadémia szlogene: Magyarul rajzol a világ!-utal arra a törekvésre, hogy minél többen ismerjék meg a magyar fejlesztő, Huszár Antal egyedülálló innovációját, amellyel mindenki képes elsajátítani a portrérajzolás mesterségét.

2

2

MAGYARUL RAJZOL A VILÁG

Tanulóink 2023. 12. 04-én egy egész napos kurzus során saját eszközöket és ízelítőt kaphattak a portrérajzolásról, és elsajátíthatták az emberi szem rajzát, elhelyezését az arcon. Örömmel tettek felfedezéseket a Huszár-lépték eszközhasználatával, és megtanulták az aranymetszés szabályának alkalmazását is a portrékon. A speciális ceruzákat hazavihették, hogy otthon tovább gyakorolják, fejlesszék a tanultakat online.

A világot bejárt módszer gyermekeink között is nagy sikert aratott. A módszer közérthető, könnyen elsajátítható, ez bebizonyosodott ezen a délelőttön. Külön öröm és megtiszteltetés volt a módszer kifejlesztőjétől, Huszár Antaltól hallani tapasztalatait, színes történeteit, melyek azt is bizonyították, hogy már most  MAGYARUL RAJZOL A VILÁG!

3

FEJLESZTŐ

A módszer fejlesztője: Huszár Antal- Tonchi

Kép forrása: https://www.hussar.academy/huszar-tonchi/

Köszönjük szépen, Huszár Arts Academy!